Wednesday, December 8, 2010

BlogLarian: Interesting to join guys!!


Salam n hye all..:)

Dua Tiga hari lepas kot, aku terbaca kat blog Deiya pasal BlogLarian neh..macam menarik jer..hehe..tetiba lak hati nie meronta-ronta dan berlari-lari nak aku join..muahaha...

Sebelum nie memang le aku suka berblogwalking neh..sebab ape ye.?? ok, aku suka blogwalking sebab aku memang enjoy baca pemikiran dan pendapat orang lain mengenai sesuatu perkara yang tentu-tentunya dari perspektif berbeza as well as dapat menambahkan lagi info-info yang bermanfaat kepada diriku..:)

Untuk sertai BlogLarian nie aku kena tag 3 orang kawan..lebih pun boleh okey..tapi siapa ye aku nak tag..ok, here you go guys..mereka yang bertuah itu adalah..:-

1. Cik Tinie
2. Naddy
3. Zuera

hehe..enjoy guys!! silakanlah merajinkan tangan korang join Bloglarian ni ye..menarik ok..jangan segan jangan malu..muahaha...kalau nak tau lebih lanjut, bolehlah ringan-ringankan tangan klik
kat sini ye...:D

3 comments:

Zuera said...

owh... nak suruh aku join blog larian pulak ya... smlm aku join blog pilihan msia... haha... contest nuffnang... skunk ni ya... hmm... jap... biar aku wat research dulu... btw thx a lot... =)

eNchaNteUr said...

wooo... ok cika ana.. nnti sy tgk yerk.. thanx

FareedSairi said...

Assalam, terima kasih join BlogLarian. Blog anda sudah disenaraikan dalam Blog Larian dalam rumah ke 68

selamat ber-BlogLarian