Friday, December 10, 2010

BlogLarian: here I am tersenarai di rumah 68..!!


Salam n hye all..

Yeah..yippi..dah tersenarai di rumah ke-68…thanks mr.admin..kepada teman-teman serumah silalah dating jenguk ahli rumah u ols nie..hehe..insyaAllah ada masa aku melawat rumah korang eh..tak lupa gak jiran-jiran tetangga sume..datanglah singgah ye..:)

Well, aku rasa dengan adanya bloglarian neh memudahkan lagi bloggers sume nie blogwalking..yelah, korang boleh lawat bloggers yang lain serentak dalam satu masa yang sama..dah x payah nak buka window or tab yang baru..bley tengok blog lain2 tu kat satu page je..manarik kan..?? easy and just click which blogs or house u want to visit..:)


2 comments:

NARDtheNERD said...

kalau dengan blog larian ni...
traffik naik tak?

:)

cik anna said...

u try la dulu nard..
ai da tag u..:)