Friday, June 25, 2010

~ mampukah mereka..? ~

hye all, ari ni duk lepak2 kat umah cam bese jer..layan novel Tunas tuk kali yg ke berapa tah..hehe..layan aje novel tu walaupun psl dak sekolah..teringat zaman muda remaja dulu..haha..
malam ni, team kesayangan aku, Spain akan kembali beraksi..game terakhir peringkat kumpulan, harapnya dorang menang la mlm ni..klu x, mgkin setakat itu saje aksi mereka tuk world cup kali ni..huhu..tak sanggup aku nk hadapinya...yela, banyak kejutan dah berlaku dalam world cup kali ni..terbaru juara bertahan Itali dah pun tersingkir malam td..agak frust sebenarnya setelah melihat kebangkitan mereka di saat2 akhir..huhu..aku juga nak tengok aksi Brazil vs Portugal mlm ni walaupun aku x suka sgt ngn Brazil..hehe..klu Brazil kalah pn bez gak neh..(agak jahat statement ku ini) hahahaha....
k la, catch up with u all later...best of luck to Spain for today's game..:)

2 comments:

NARDtheNERD said...

i pun nak brazil kalah...
heheehw~

hana said...

hehe..apsl u nk brazil kalah nie..?
i xblh la ngn Brazil, i xtau npe i xminat..hahaha