Monday, February 21, 2011

::things on my mind::

Salam n hye all...

Sihat ker kawan2 sume..?? rindu lak nak mengarut kat blog neh..huhu...tetiba terasa mcam bz giler dis week..padahal xdela bz sgt pun..mengade2 aje yg lebih..muahahaha...tapi sungguh la aku xsabar nak abeskan study nie..ade lebih kurang 2bulan jer lagi tuk study..lps nie dah nak kna praktikal n intern..adoyai..penatlah gamaknya..final sem nie pun serabut mcm ape jer..huhuhu...

Well, dlm merungut bz ngn asaimen yg xpenah abes pun, sempat jer kuar jln2 n lepak tgk cite serta games x abes3..pe nak jadi la cik anna sorang neh..habit x reti2 nak ubah agaknya..keje asyik bertangguh jer..nie final projek x siap2 lagi...adoyai..ade sape2 yg nak tlg tak..??? ngee..:D tapi yg penting skrg nie, satu2nya asaimen yg aku sgt xsuka nak wat dah lepas dah..xdela bgus sgt performance aku tapi syukur alhamdulillah sebab dah lepas azab dah..just nak kna wat reflection jer tuk asaimen tu skrg nie...hehehe...selain tu byk jer saimen len yg xpenah nak abes..ngn presentation yg makin bertambah..aduh...perlu ker presentation nie sume..??aku lemah btul la klu nak kna present nie...nervous xpenah nak ilang..malu pun iye juga..hahahaha..

ntah pe2 je la aku merapu nie..tau smalam nak mkn ikan kerapu x dapat kan..?? dapat makan ikan bawal jer..muahaha...boleh la tu..janji dapat makan kat luar ngn kawan2...xdela nak mkn kat kafe kolej jer...huhu..kna la cari selera baru lak kan...nwey, hopefully, dis wik dapat complete kan all da asaimen dat is need to be done..chaiyok3 nfs...u can do it..aja2 hwaiting!!
  
till then, c ya guys..!! :))

2 comments:

chunk said...

bile nk rajin??? haha

cik anna said...

muahaha..tgu mu mai sini lu...