Sunday, January 23, 2011

i'm back..

salam n hye all...

fuuhh..lama dah tak update blog tersayang neh..bukannya tak nak update cuma agak payah nak online..tambah2 pulak macam malas nak usung lappy semata2 nak online..nak update kat cc lak rasa macam tak berbaloi lak..tambahan lagi xde ape sangat yang di ceritakan...huhu...

cuti punya la lama tapi duk berkurung kat bilik jer...huhu...bosan tahap cipan seh..sib bek dua hari sbelum tu ade roomate yg teman..bley gak kuar2 jap...layan wayang the tourist lagi..syok juga tu.. inche johnny depp yg berlakon kan..hikhik..coolio abes ar...ai like...err, agak terlambat la kan tgk cite nie tapi xpela dari xtgk langsung kan..ingtkan nk tgk khurafat tapi stiap tayangan full..nk tgk yg 11.15 bley je..tapi nk masuk kampus nti kna bersoal jawab ngn pak2 guard kesayangan la...so, better jangan la kan...:)

1 comment:

hasrul hassan said...

Salam .. harap lepas ni lebih banyak entri .. :) selamat berblogging.

http://hasrulhassan.blogspot.com